Egy szuper edzést tudtunk le pénteken!!! Eddig még nem volt alkalmam Szilvi csoportos tréningjein részt venni, de tegnap végre összehoztuk!

…és szuper volt! Olyannyira, hogy ezentúl legalább hetente egyszer szeretnék ehhez a vidám Csapathoz csatlakozni! Úgy nyomtuk végig a kemény órát, hogy gyakorlatilag elillant az idő!

Köredzések voltak, párokban dolgoztunk. Szerencsére jól jött ki a négyes, hasonló kvalitású Csajok tudtak együtt dolgozni. Az én párom Ancsa volt, nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, mi zsírégetéshez kaptunk feladatokat, 3 kg-os súlyokkal edzettünk mindent. Szilvi és Zita pedig már most is elképesztően csinosak, így ők szálkásító és feszesítő gyakorlatokat kaptak.

A szokásos karedzéseinket nem vettük fel külön, a gyakorlatokat más annyiszor közzétettem, itt megtaláljátok róluk a legjobb összefoglalót, szívből ajánljuk Nektek is, próbáljátok ki ezeket a tuti gyakorlatokat bátran!

Ami tényleg csodálatos Gyöngyösi Szilviben, hogy Ő tényleg TÉGED néz. A TE képességeidet, a TE izomzatodat. Nem akar egy keretbe szortíani, személyre szólóan VELED foglalkozik. És ez a legfőbb irányelv még a csoportos edzéseken is: Ancsa nem igen kedveli a futást, én szétrollereztem a térdem, így mi gyors sétakörök közben végeztük a karedzéseket 3 kg-os súlyzókkal. A stramm Csajok Szilvi vezényletével “rohamfutásokat” végeztek, amit én sunyi módon gyorsan lencsevégre is kaptam 😀

…de könyörgöm, miért nem szólt valaki, hogy vegyem le ezt a nyüves pink trikót?! Hát hogy nézek ki benne?! Csajok!!! Hát ezt hogy tehettétek velem?! ?! ?!

Ma is közös edzésről jelentkezem majd, Ti se hagyjátok ki ezt a csodás hétvégét!!!

Hajrá bikiniszezon!!!