Dr. SONIC | egy minőségi szájápoló márka | Tiliteo fotóstúdió

Dr. SONIC – nem, ez nem a japó sündisznócska, aki hihetetlen kalandokba keveredik; ez egy minőségi szájápoló márka, amit legalább annyira kedvelünk családilag, mint tüskés hátú barátunkat!

Már megismerkedésünk az E-HALL umbrella branddel is sonicos volt, hiszen nem minden napi történet, ha egy másik Fotós beajánl maga helyett egy nagy projektre.

Az első fotózás után pedig tisztán látszott, hogy együtt nyomjuk, míg meg nem halunk, hiszen a történet minden szereplője szereti, amit a projektektől kap: mi szabad kezet a fotók elkészítéséhez, Íhollék meg elégedettségükre szolgáló képeket.

Közben előre mutató üzleti hívások, empatikus kamaszkitárgyaló telefonbeszélgetések jönnek-mennek közöttünk. Csúszásokkor is ott cseng a megértés, bármelyik fél részéről is történjék a malőr.

…szóval nem volt kérdés, hogy az E-HALL ernyője alatt nagyra nőtt Dr. SONIC szájápoló márka termékeit is én (Imelda) fotózom, és úgy alakult, hogy az új microsite-ot pedig Férjem, VargaD csinálja: www.drsonic.hu

Ismét örömteli és elégedett minden szereplő (reméljük, a Dr. SONIC csapat is éppen annyira rossz hantás, mint mi), sőt Nagyfiunknak is Dr. SONIC fogkefét hozott az angyalka, amivel végre nem sumákolja el a fogmosást és már elindult az alku egy szájzuhanyra is!

Örömmel várjuk a következő közös projektet, biztosan kreatív, vidám és gyümölcsöző lesz!

Szívből köszönjük a megbízásokat!

Imelda és Dani