forrás: ezerlampasejszakaja.hu

“A fiatalkorúak eltűnésével kapcsolatos bejelentések száma évről évre növekszik. Míg 2010-ben körülbelül 11 000 fiatalkorú eltűnését jelentették be hazánkban, 2015-ben ez a szám megközelítette a 17 000 főt. Ez azt jelenti, hogy Magyarországon egy kisebb város lakosságának megfelelő gyermek- és fiatalkorú tűnik el otthonról és a környezetéből minden évben.”

17 000 ember!!! Csak Magyarországon! Elképesztő ez a szám!!! És azt hisszük, hogy ez velünk nem fordulhat elő! Hogy a Mi gyermekünket nem rabolhatják el, hogy a mi Gyermekünk nem csellegne el! De igen…

Láttátok azt a videót, ahol egy srác kísérleti jelleggel elcsalja a gyerkőcöket a játszótérről? Elég egy cuki kiskutya vagy egy szép autó, hogy a Gyermeked a kíváncsiságtól vezérelve bizony megfogja az idegen kezét és elsétájon vele. Önként és dalolva!!! Évente 700 000 gyermeket rabolnak el ezzel a trükkel! 
A kísérlet során elmondják a Szülők, hogy minden nap átbeszélik a gyerkőcökkel, hogy nem szabad szóba állni idegenekkel. És ez úgy tűnik mit sem ér! A gyeremeki kíváncsiság minden ígéretet felülír!

Nézzétek végig együtt is ezt a videót, muszáj szembesülni a tényekkel, mert úgy tűnik a szép szó mit sem ér!

Az Ezer Lámpás Éjszakája kiváló alkalom arra, hogy egy kellemes program keretein belül újra átbeszéljük Gyermekeinkkel, micsoda veszély fenyegeti a Családokat! És nézzünk mi szülők is a tükörbe: tényleg rajta a szemünk a Gyermekeken? Tényleg nem tévesztjük őket szem elől egy pillanatra sem?! Tényleg rájuk figyelünk a játszótéren?! Tényleg csak velük és értük vagyunk?!

Országszerte több nagy város is csatlakozott az Ezer Lámpás Éjszakája programhoz, legyetek ott Ti is, tegyünk együtt azért, hogy minél több gyermek újra megkerüljön és állítsuk meg együtt ezt a borzasztó, növekedő tendenciát!!!

http://ezerlampasejszakaja.hu/esemenyek/