Náhány évvel ezelőtt még sem a kék, sem a pink, sem a piros nem tartozott a kedvenc szineim közé. Ám ahogy érek, úgy nyitok, ez a tendencia egészen világos nálam, minden téren.
Már soha nem mondom, hogy soha, már igenis tarka a ruhásszekrényem.
Az idén több navy cucc is bekerült a gardróbba és őszintén meg is kedveltem egy-két szépséges darabot.
Olyannyira belejöttem a kékesedésbe, hogy az idei ősz első darabja is egy csodacuki HH gumicsizmi lett! Tegnap a reggeli locspocsban fel is avattam gyorsan, írtó kényelmes és nagyon bírtam magamon!
Persze kell hozzá egy kék esőkabát is, hiszen az eddigi földszínű cuccok nem igazán csúsznak vele… Jó hír, hogy a Karrimornak – kedvenc sportmákám – van is egy szépséges sötétkék vízálló kabátja, s még jobb hír, hogy most szuper akciósan szerezhető meg egyes webshopokban!
Szerencsére a tavalyi mustársárga pulcsik, sapik nagyon bírják majd az idei kékeket, ráadásul idén ősszel újra menő is lesz a két színt kombinálni! 😀

A Vogue.com DIOR összeállítását érdemes ötletadóként végiglapozni. Tisztán kitűnik a ruhakölteményekből, hogy bármilyen kék árnyalat, bármely anyagból megálmodva trendy lesz, a lényeg, hogy KÉK LEGYEN!

http://www.vogue.com/fashion-shows/fall-2017-ready-to-wear/christian-dior/slideshow/collection#27

Ha egészen őszinte szeretnék veletek lenni – már miért is ne lennék az -, akkor én viszonylag rosszul viselek minden klisét magamon, vagy magam körül. Attól meg teljesen fejre állok, hogy sok nő azért vesz ezt, vagy azt, mert ennek és annak olyan van… Én az eredetiség híve vagyok. Szeretek energiát fektetni az inspiráció keresésbe, hogy egy adott ötletet tovább gondoljak és a magam képére adaptáljak.
Nem hiszek abban sem, hogy vagyonokat el kell költeni a ruházkodásra, én sokkal szívesebben rakom össze magam, magam.
Van egy sokat látott ex-kiwi NEXT átmeneti kabátom. Imádom a szabását, nagyon kényelmes, mégis nagyon csinos. Nem volt még szívem megválni tőle, de már tavasszal sem vettem fel, mert szegény már tényleg sokat fakult. Tegnap este, mikor a navy kabátokat nézegettem a neten, rájöttem, hogy nálam – fazon téren – magasra tette a lécet ez a kabát. …és akkor beugrott: újra éleltet lehelek a szépségbe! Legyen a régenvolt zöld szépség továbbra is kedvenc, csak mostantól tündököljön sötétkéken! Azt még nem döntöttem el, hogy én festem be, vagy inkább szakemberre bízom, de a végeredményről mindenképpen beszámolok majd!

Ha javasolhatom, mindenképpen nézzétek át Ti is a ruhatáratokat, mit lehet egy kicsit megfrissíteni, vagy csak a megszokott kiegésztők helyett mással feldobni. Ne feledjétek, nem az a cél, hogy Aprajafalvává tegyük a világot, nem kell minden darabunknak mostantól kékelleni, csak mert trend a trend. Legyen egy-két ütős darab a szekrényben, tegyük mellé a saját kedvenc szineinket, az ősz csodás tónusai is ránk várnak még, a lényeg, hogy szabjuk a saját egyéniségünkre a divatot!

…és ha már kék, akkor nem tudom kihagyni ezt a geget:
https://www.youtube.com/watch?v=GvbQzRAi4wM

Kellemes ötletelést!

Törpilla 😀