Gyakran használom a bőr hibáinak elkendőzésére a KIKO színes korrektorait. Minden nagyobb szépítő sminkmárkának vannak már hasonló termékei, mégis mindig meglepettséget látok Vendégeim arcán, mikor a zöld, vagy a lila csücsökbe mártom az ecsetet: “ezzel meg mit csinálsz?” 😀

Arra gondoltam, járjuk kicsit körbe ezeket a szépítőszereket,
1. hogy ne essetek kétségbe, ha a sminkesetek ezzel közelít felétek,
2. hogy Ti is be tudjátok vetni ezeket a “csodaszereket” a hétköznapos során is.

Elárulom Nektek, hogy a barack és beige nélkül ki sem megyek az utácra, mert 10 évet lekap az arcomról. Na jóóó… ötöt biztosan, meg úgy nézek ki, mint aki kialudta magát az utóbbi két hétben, pedig dehogy!

Általában a korrektorok használatáról: 
Ha megtörtént a bőr alapos tisztítása, a hidratáló is beszívódott, akkor jöhetnek a korrektorok az alapozó alá. Én egy kicsi, vékony, sűrű ecsettel viszem fel és csak nagyon keveset és csak az adott helyre, nem mindenhová. Utána még benyomogatom az ujjbegyemmel, hogy a kézmelegtől a sűrűbb anyag is teljesen olvadjon az arcbőrbe, váljon vele eggyé.

ZÖLD KORREKTOR: 
Általában a bőr vöröses elszineződéseire használjuk: gyulladt pattanásokra, napégés okozta vörösségre, rozáceára, piros hajszálerek eltüntetésére, vagy éppen ekcémás foltok halványítására.

LILA KORREKTOR:
Megfrissíti a fakó, élettelen arcbőrt, a sárgás tónusnak friss, üde megjelenést kölcsönöz.

MELEG BEIGE/BARACK:
A legtöbbünk legjobb barátja, hiszen a szem alatti karikákat makulátlanul eltünteti, felfrissíti a zöldes, sötétes árkokat.

HIGHLIGHTER, VILÁGOS BEIGE:
Ezt tehetjük akár az alapozó alá és fölé is, attól függ, miyen hatást szeretnénk elérni. Az orr hegyére/nyergére, a szem alatti orcára, a szemöldök csontra, az állra mindenképpen ajánlott egy csipetet tenni belőle, az alapozó okozta homogén bőrfelszínt finom csillogásával, világos árnyalatával megtöri, újra természetessé varázsolja.

Szívből ajánlom Nektek ezeket a korrektorokat, tényleg csodákat művelnek, de fontos, hogy csak egy hangyányit használjatok belőle és ne a legfontosabb randi előtt próbáljátok ki először, tesztelgessétek, magatokon, ki kell tapasztani, hogy hogyan tudjátok a legalaposabban eldolgozni, hová és mennyi kell belőle.
Szörnyű látványt nyújt a Váci utcán sétáló tinitömeg, akiken látod, hogy vagyonokat költöttek a legmárkásabb korrektorokra, csak egy kissé túlzásba vitték és a szem alatti karikák igaz, nem sötétek a buli után, de úgy világítanak, mintha napszemüvegben szoliztak volna! 😀

Hajrá színes korrektotok! Éljen a természetes szépség!

Remélem, tudtam Nektek segíteni…

KI