Egyik éjjel a marketinges Kisbarátnőmmel éppen arról polemizáltunk, hogy szerinte el kellene engednem a stúdiókban minden más fotózást, csak a kismamákra és a babákra kellene fókuszálnom “marketing szempontból szerencsésebb lenne”.

Én heves tiltakozásban törtem ki, hogy az lehetetlen! Persze, vannak a fotózásnak olyan vállfajai, amiről le tudok mondani, amit nem feltétlenül érzek az erősségemnek, amit nálam sokan, sokkal jobban tudnak. Na de hogy engedjem én el a boudoir fotózást?! Hogy ne készítsek én szexi fotókat megfáradt Édesanyákról? Hogy ne bizonyítsam én be többé az önértékelési zavaros, magazinon cseperedett tininek, hogy Ő is lehet címlap lány?!
Hogy nem mutassam én meg a túlsúlyos kor-és sorstársamnak, hogy olyan szexi kisugárzása van, hogy lassan ki kell tenni a hátára a !!DANGEROUS!! táblát?!

…na neeeem… nekem ez az energiaforrásom, nekem a fényképezőgépem a saját bejáratú benzinkutam!
Én nem akarok azok nélkül a tekintetek nélkül élni, ahogyan TI NŐK a gépem kijelzőén magatokra csodákozotok: “Jéééézusom, ez tényleg én vagyok?!”.

Nekem Ti vagytok a forrásom!!! …mert tudom, hogy édesanyaként arra is nehezen veszem rá magam, hogy elinduljak egy esti koncertre. Mert ahhoz is fáradt vagyok néha, hogy a sminkem lemossam, nemhogy ahhoz, hogy végigpózoljak 3 órát! …mert tudom magamról, hogy egy dolgozó Nőnek arra is nehéz időt szakítani, hogy nyaralás előtt legyantáztassa a testét, nemhogy egy fotózás kedvéért! …és ha Ti mindezt megteszitek azért, mert hozzám jöttök, ha Ti rám bízzátok magatokat, ha a kezembe adjátok az életetek egyik legemlékezetesebb fotózásának a lehetőségét, akkor én ott vagyok Nektek! Ott vagyok teljes valómmal, teljes figyelmemmel, minden tudásommal és empátiámmal. Akkor én Rátok figyelek, és Nektek kattintok százakat… mert tudom, hogy milyen lehet. Tudom, hogy olyan nehéz lehet, hogy én tán utálnám is… Tudom, hogy én ezt be sem merném vállalni, és máris Tiétek minden tiszteletem!

…és tudom, hogy imádni fogjátok, mert a képeitek egy NŐ szemén át mutat majd meg Titeket úgy, ahogyan Ti magatokat szeretnétek látni…

Igen. Elengedtem sok mindent. De a boudir fotózás marad, mert tudom, hogy vannak NŐK, akiknek én kellek a magam tökéletlen valójával…

…MERT TUDOM, HOGY VANNAK NŐK, AKIKKEL NEKEM MÉG LEGALÁBB EGYSZER HÁROM ÓRÁNYI DOLGOM VAN!

…szóval Kedvesek: legyen csodás a nyaratok, szépüljetek, töltekezzetek és ha készen álltok egy szuper boudoir sorozatra várlak Titeket… Marketing stratégia ide, üzleti siker oda, a fehérneműs fotózás marad! 😀

Ki40