Anikóval gyerekkorunk óta ismerjük egymást – egy Kecskemét melletti kis faluban nőttünk fel. Ők egészen közel laktak a Nagymamám házához, gyakran találkoztunk, mikor arra jártam. Kamasz korunkban egy buszjáraton ingáztunk Kecskemétre középiskolába. A hely és a mikor igazán mindegy is, mert bárhol láttam őket Kishúgával, mindig teljesen oda voltam, hogy hogy a csudába lehet a Jóistenilyenirgalmatlanuligazságtalan?! Mindketten gyönyörű vonásokat kaptak: csinos orr, igéző, nagy, fekete szemek, széles csípő, kerek popsi… minden a helyén volt rajtuk.

Én zsigerből, ösztönből, éppen ilyen szerettem volna lenni, no a nagy fenéken kívül nem jött össze belőle semmi 😀
Elkerültem először Ausztriába, azután Pestre, de amikor hazatértem a kisfalumba látogatóba, örömmel konstatáltam: ha én magam nem is igen tudom öregbíteni a magyar lányok szép hírét, ők ketten megteszik helyettem is!

Anikó hosszú évekig dolgozott a csecsemő otthonban, és kb. 20 éve a kecskeméti kórház újszülött osztályán a csöpp babák “védőszentje”. Ne kérdezzétek, hogy jön ki a kora, mert 10 évet símén letagadhatna.
PLUS SIZE modellkedése csak hobby és szerelem a nemes hivatás mellett. Több ízben is volt már alkalmam fotózni őt – minden egyes alkalommal szuper “kerekded” képek születtek Róla.

Tervezem a budapesti stúdióban is népszerűsíteni a PLUS SIZE fotózást, hiszen ennél testhezállóbb témakör nem is adódhatna nekem, fotósként. Pontosan tudom, kit, mi zavar; mit, hogyan kell elrejteni; mi, mitől lesz kerekebb és feszesebb; mi, hogy mutat vékonyabbnak, arányosabbnak.
Megbeszéltünk Anikóval egy fotózást, régen nem találkoztunk, a pesti stúdióban még nem is járt nálam.

…aztán mikor belépett az ajtón, majd eldobtam a gépet! Én -20 kg-ra saccoltam a látványt, ami Anikó 158 cm-es magasságához nagyon látványos súlycsökkenésnek tűnt. Egy idő után értelmes szavak is kijöttek a számon és megtudtam, hogy a -20-as látvány valójában -16 kg és az edzésektől ennyire látványos az eredmény.

Mondanom sem kell, a sminkelést, a fotózást végig kérdezgettem, Anikó pedig csak mesélt és mesélt és mesélt…
Minden mondatán látszott, hogy ez nem egy fogyókúra volt számára, ez egy valódi életmód váltás, egy új fejezet!
Elhagyta a fehér cukrot és fehér lisztet, semmi krumpli… rengeteg ZÖLDség és sovány husi, de nem éhezve.

Heti 2 alkalom POWER PLATE edzés, tárogató a TV előtt… Olyan játszi könnyedséggel mesélte el fogyása történetét, hogy még én is elhiszem, hogy nekem is sikerülhet!

Nekem Anikó és gömbölyű idomai eddig is tökéletesek voltak. De most!! Azt gondolom, hogy a Férfiak álmodni sem tudnak szebbet és itt a remek alkalom, hogy én is új példaképem nyomába lépjek!

Köszönjük Anikó a motivációt, hajrá lányok, hamarosan itt a bikini szezon!!!

Neked gratulálunk Anikó és tényleg köszönjük a jó példát…

…a képek meg egyszerűen isteniek lettek, imádom mindet!

Hajrá március 16., hajrá új élet!