Itt a tavasz… úgy elillant az első két hónap, hogy a poros nyomukat sem látom.
Kezdem elpakolászni a téli ruhákat, mosom a dzsekiket, csomagolom vissza az idén nem viselt snowboard szetteket; kerülnek elő a nyáribb szettek, miközben egy egyszerű, letisztult kapszula gardróbról álmodom.

A rendezkedés közben jutott eszembe, hogy nem is jártam körbe, mi lett az éve színe… Valami kék, annyi rémlett.
No egy picit beleástam magam, elvégre jobb későn, mint soha.

Szóval:
2020 színe a CLASSIC BLUE, ahogyan mi használjuk – KOBALTKÉK.
Ennek a klasszikus kéknek a színkódja PANTONE 19-4052 – hát nem véletlenül siklottam el felette. Ez nem az én színem – állapítottam meg ma reggel, miközben a Barátnőim és főleg szőke ismerőseim zöme imádja a kéket, bármilyen alkalomra azzal a magabiztossággal vetik be, amivel én a feketét. …bár végig nézve az előző ÉV SZÍNEIT – ez még istenes rám nézve!

Ez a szín nekem túl hideg, túl elegáns, belőlem tejes mértékben hiányzik az elegancia, talán emiatt nem lettem rögtön szerelmes.
Miközben tökéletesen időtálló és egyszerű, van benne valami igéző, megnyugtató, lecsendesítő – ezt el kell ismernem.
Az ezo-hívők a kéket a torok csakra színének is tartják, úgy tűnik, az idén sok mindenre fény, illetve szó derül majd.

Talán más, kék árnyalatokkal kombinálva, vagy fekete mellé foltnak, vagy intenzívebb színekkel még én is megszeretem – Isten tudja… próbálkozom és majd elmesélem, mire jutottam vele.


Az év színe nem csak az öltözékünkön, vagy a sminkben jelenik meg; az enteriőrökben is visszaköszön, nagy térben egészen biztosan nyugalmat, békét és tisztaságot áraszt. A fotóstúdióban készítek egy ilyen díszletet, már találtam is hozzá ötletet: napsárgával és zölddel egészen szépen “földivé válik” és letompul, így már nekem is egészen emészthetővé lesz ez a tónus.

Nektek hogy tetszik ez a kék? Ti viselitek? Nektek egyáltalán fontosak a színtrendek?

Várom a beszámolótokat nagyon!

Csodás, békés napot…

Kiss Imelda